Gallery

Gallery

In de zomer van 2010 werkten Youri en Kit van de Supranaturals aan de preproductie voor de EP (uitgebracht in 2011) in Studio Texel.

Hier een passage uit VPRO’S 3VOOR12:

Nieuwe sound In 2010 hebben de mannen van Supra Naturals, toen nog een duo bestaande uit Kit en producer/bassist Youri de Bruijn, een week lang een studio gehuurd op Texel alwaar zij vrijwel onophoudelijk hebben gewerkt aan eigen materiaal. Het is de plek waar Supra Naturals de sounds heeft gevonden die het nu is. …… Check     http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/44661635 voor het volledige  interview….

En check ook youtube voor Supranaturals..


DOG – de formatie DOG heeft een weekend in Studio Texel doorgebracht voor foto- en videoshoots, inspriratie en teambuilding. En tussendoor hebben ze in de studio nieuwe songs uitgewerkt. Foto’s PJ Feldberg


Lik op stuk – in actie! De beelden zijn gemaakt tijdens een weekendjes opnames maken op Texel.


Whatever, de 3-koppige band Texelse coverband. Echt geweldig en ze spelen allemaal oude rocksongs!!
De leden van de Rock band Whatever spelen al jaren samen, uit liefde voor muziek. Ooit begonnen als kleine jongens zijn ze nu uitgegroeid tot zeer bekwame muzikanten. Met hits uit de jaren 60 & 70 weten zij niet alleen op Texel maar ook in Amsterdam het publiek te bespelen. Daarnaast is er eigen werk in de maak. Terwijl deze jonge rockers maar met zijn 3en zijn hebben ze een volle sound die staat als een huis. De opzwepende stem en baspartijen van Jip, de soepele breaks van Pim en het vlugge gitaarwerk en gejodel van Martes maken de band compleet. Als er ergens gerockt moet worden is Whatever zeker van de partij!

Whatever heeft in 2009 met de opening van StudioTexel de hele buurt getrakteerd op echte Rock en Roll met hun buiten concert.  Later hebben zij nog opnames laten maken door Jeroen Groot in de Studio.

 


Foto’s van diverse bands die langskwamen bij Studio Texel. De drie muziekanten in de serre zijn spontaan komen aanwaaien en speelde moderne muziek. De pianiste heet Mayumi en is een bekend Japanse Pianiste. De band die in de avond speelt is een reggae bandje, speciaal samengesteld voor de gelegenheid, met het super duo Zusters Trap. Gunter Hämpel is een moderne Jazz muzikant van bijna tachtig en is een beroemdheid in deze scene. En natuurlijk Marije Schoo en Hans Hopman!


De eerste band die een week lang in Studio Texel is geweest Small Town Nobody’s. Een uit Rotterdam afkomstige power rockband.
The SmallTown Nobodies have been around for years and are busy promoting their first album. The new singer is Lain Barbier, previously played in: The Speed Twins, Turbo, Diesel and No Exqze. Drummer Donald Kuijper was a member of Vanity 4. Ruud Schoof (keyboards and guitar) of Vangouw. Erwin Brouwer (guitar) comes from Thanatos. Ed Boeser (bass) also comes from Thanatos. Ber Boeser (guitar) well……. he does his best. (and his twinbrother says : it is and remains your brother! Finally the release of the album becomes reality! The album is recorded by Serge Naberman (Rebelstar). The album is mastered by Joop Brouwer. You can view and listen the album at the media page. Check out they’re site for news and media www.smalltownnobodies.com


Dj Bertus Bulder. Bekend van Le Berry Texel en draait super strakke dance muziek. Bert heeft het zelfs voor elkaar gekregen om s’nachts tijdens het buiten concert van de opening van studio texel een buurman in pyjama te lokken…. (wat hij allemaal zei konden we niet verstaan…)