Recensies

Dominique

"Wij hebben een briljant weekend gehad! We hebben nieuw materiaal geschreven en bestaand materiaal verbeterd! De locatie was top: een goede muziekruimte, een relaxte relaxruimte en een mooie omgeving. Het was creatief en erg gezellig! Daarnaast zijn we erg gastvrij onthaald en was alles mogelijk!"

Donald Kuiper

"Zelden was een week keihard werken zo leuk we hebben te gek nieuw materiaal geschreven wat de aanzet werd tot de totstandkoming van onze debuut cd “20 more steps” die april 2011 uitkomt. Zie http://www.smalltownnobodies.com de titel song op texel geschreven is te zien in deze video. Een verblijf op texel in de studio van Daniel en Elles is echt voor iedere band een aanrader het huis is perfect ingedeeld in combi met de studio die lekker ruim is mits je als band niet teveel backline meeneemt. Professionele en vooral onwijs gastvrij mensen. Wij hebben de week met een memorabel optreden af mogen sluiten waar nu nog over na gepraat word hier in Rotterdam. Donald."

Lain Barbier

"voor mij alleen maar goeie herinneringen aan Studio Texel.
het bewijs kun je hier zien en horen: SMALLTOWN NOBODIES – 20 MORE STEPS PROMO VIDEO

dit nummer is ontstaan tijdens de week dat wij in Studio Texel verbleven.
Dus……….. bedankt en veel succes gewenst.

Lain Barbier namens Smalltown Nobodies"

Jeffry

"Met de band erg leuke opname sessie gehad….en een beetje vakantie.
– Erg professionele geluidstechnicus.
– Ontspannen sfeer en instelling.– Opnamekwaliteit en mixage echt super geregeld– Eigen ruimte en vrijheid in combinatie met opnames beviel erg goed!
Wellicht tot snel!Positief beoordeeldRuben 1
½ jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 15-11-2010 Verhuur in texel Afgelopen weekend hebben wij met onze (6-koppige) band gebruik gemaakt van Studio Texel. Heel plezierig weekend gehad, de “muziekruimte” is riant in omvang, goed geïsoleerd en akoestisch zeer aangenaam. De rest van het huisje is ruim, schoon en de omgeving is heerlijk rustig. Ideaal om met een band lekker uit te waaien en muziek te maken/ op te nemen."

Brouwers

"Studio Texel in Oudeschild. Zeer fijn verblijf gehad in deze accommodatie met inpandige studio. Klantgericht geholpen door de technicus. Een state of the art stereo in de woonkamer die op hoog volume volledig overeind blijft. Heerlijk dus voor een RnR weekend met je band! Ook een fijne, ruime koelkast. Ook heerlijk voor zo’n RnR weekend… En de verwarmde veranda was heel gezellig en romantisch. We hebben daar heerlijk ‘s-avonds gegeten en geborreld met band & crew!"

Ruben

"Wij hebben een weekend met onze (6-koppige) band gebruik gemaakt van Studio Texel. Heel plezierig weekend gehad, de “muziekruimte” is riant in omvang, goed geïsoleerd en akoestisch zeer aangenaam. De rest van het huisje is ruim, schoon en de omgeving is heerlijk rustig. Ideaal om met een band lekker uit te waaien en muziek te maken/ op te nemen."